Hava Durumu

Trabzonspor, Galatasaray'ın fişini çekti

Süper Ligin 10. haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor, 3 kırmızı kartın olduğu maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor, Galatasaray'ın fişini çekti

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, seyircisi önünde Galatasaray'ı konuk etti. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta 3 gol sesi geldi. Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenerek sarı kırmızılı ekibe Süper Lig'deki ilk yenilgisini yaşattı.

Maçın 43. dakikasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik çıktı. Futbolcular birbirine girince Trabzon'da Olcay Şahan, Galatasaray'da ise Feghouli doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı.

49. dakikada N'Doye attı, Trabzonspor, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Süper Lig kariyerinde 6 golü olan Dame N'Doye, bunların 3'ünü Galatasaray'a attı.

2 değişiklik birden

53'te Galatasaray'da 2 oyuncu değişikliği birden. Gomis ve Selçuk İnan oyundan alınırken, yerine Rodrigues ve Eren Derdiyok oyuna dahil oldu.

Yusuf Yazıcı sol ayağıyla vurdu

Trabzonspor, 69. dakikada Yusuf Yazıcı ile skoru 2-0 yaptı. Gol vuruşunda top Denayer'e de çarparak ağlarla buluştu. 86. dakikada Garry Rodriguez attı sağ kanattan müthiş bir şut çıkardı ve golünü attı. Galatasaray farkı bire indirdi. 2-1

90+2'de bir kırmızı daha

Galatasaray'da N'Diaye 90+2'de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 12'ye çıkarttı. Galatasaray ise 23 puanda kaldı ve liderliğini sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.