Hava Durumu

Trabzonspor uzatmalarda güldü

Süper Lig'in 12. haftası müthiş bir maça ev sahipliği yaptı. Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor uzatmalarda güldü

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Bu sezon elde ettiği 3 galibiyeti de kendi sahasında kazanan Trabzonspor, taraftarı önünde milli aranın ardından galibiyet almak için mücadele etti.

Akyazı'da son olarak Galatasaray'ı 2-1 deviren, ardından Kayseri ile deplasmanda berabere kalan Trabzonspor, zirveden daha da uzaklaşmamak için galip gelmek zorunda olduğu mücadeleden golcüsü Burak Yılmaz'ın 90+2'de penaltıdan attığı golle altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

PİNTO DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşmanın 13'üncü dakikasında Osmanlıspor'da sol kanattan topla çıkarken boş alanda kendini yere bırakan Pinto, oyuna devam edemedi. Bu oyuncunun yerine 15'inci dakikada Anıl oyuna dahil oldu.

İRFAN BUZ TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Karşılaşmanın 90+3'üncü dakikasında Trabzonspor'un kazandığı penaltı atışı nedeniyle hakem Ümit Öztürk'e tepki gösteren Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz, hakem tarafından tribüne gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.