Hava Durumu

Trabzonspor yeni başkanını seçti

Trabzonspor, 15. başkanını dün seçti. 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan ve kullanılan 4236 oyun geçerli sayıldığı genel kurulda 1571 oy alan İbrahim Hacıosmanoğlu bordo-mavili kulübün yeni patronu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor yeni başkanını seçti

Trabzonspor, 67. genel kurulunda 15. başkanını seçti. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, toplam 4236 oyun 1571’ini alan İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavililerin yeni başkanı oldu.
Diğer adayların aldığı oy sayıları ise şöyle: Muharrem Usta 1496, Metin Atasoy 723, Hakan Kulaçoğlu 284, Emre Aksoy 162.

Genel Kurulda oy verme işlemi 16.00’da tamamlanırken her sandığın tek tek sayıldığı genel kurul, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Nefes kesen bir çekişmeye sahne olan oy sayımında İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta’ya yakın delegelerin arasında yaşanabilecek gerginlik nedeniyle gruplar arasına güvenlik görevlileri yerleştirildi.

Seçim sonuçlarınnı ardından konuşma yapan Trabzonspor’un yeni başkanı Hacıosmanoğlu, konuşmayacağını icraat yapacağını belirterek, “Trabzon sevdalılarının gönlünde yerimiz vardı. Oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür ederim. Trabzonspor Başkanı konuşmaz, icraat yapar. Güçlü liderler yanında kendisinden güçlü insanlar taşır. Emek hırsızlarına karşı dik durmak lazım. Bu koltuğun ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Haksızlıklara karşı mücadelenin adı kavgaysa kavga edeceğiz. Padişah gibi oturmayacağız, çalığşacağız. Sonuna kadar hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kulübün köklü bir değişim ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “Alt yapıdan profesyonel yönetime, ticari ve kurumsal yapısı oluşturulup yönetilmesi için projelerinin hazır olduğunu vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti:

“Zavallı ama kendi camialarının gücünü kullanarak Türk futboluna yön vermeye çalışanları futbolun dışına atmak bizim de namus borcumuzdur. Şampiyonluk kupasının nasıl Trabzon’a geleceğinin hukuki açıdan yön ve yöntemini biliyorum. Bugüne kadar, (O kupayı müzemize koyacağız) diyordum. Ama Ankara’da yaptığım bir toplantıda bir arkadaşımızın önerisi hoşuma gitti. ‘Bu kupa kirlenmiştir, müzemize yakışmaz. Sahilde bir anıt yapıp bu kupa kirli ellerden alınmıştır’ diye yazarak oraya koyalım’ dedi. Biz de öyle yapacağız.”

İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi:

Asil: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşcıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Çoşkun, Osman İlyas,

Yedekler: Yakup Aslan, Erol İbrahimağaoğlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Çetin Kansız, Mehmet Terzi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.