Hava Durumu

Trafik çilesini bitirmek için gece-gündüz çalışıyorlar

Bursa-İzmir yolundaki trafik çilesinin sona erdirilmesi için ekipler gece gündüz çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafik çilesini bitirmek için gece-gündüz çalışıyorlar

3 şeritli 5 kilometrelik yolu 22 günde bitirerek tarihi bir rekora imza attıklarını ifade eden İnşaat Mühendisi Caner Bulut, "Yolun karşı şeridini de en kısa sürede bitirmek için 24 saat çalışıyoruz" dedi.

Bursa İzmir yolu üzerindeki çalışmaları sebebiyle felç olan trafiğin eski haline dönmesi için çalışmalar sürüyor. 200 kişilik ekip, 120 iş makinesi ve kamyon hummalı bir şekilde çalışıyor. 3 katı kazınan asfalt, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yenileniyor. Karayolları adına işi yapan Simgemat firmasının proje sorumlusu İnşaat Mühendisi Caner Bulut, Bursa-İzmir yolunun İzmir’e gidiş istikametinin 5 kilometrelik kısmını 22 günde bitirerek tarihi bir başarıya imza attıklarını ifade ederek, "Çalışmaların sonlandırılması için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. 200 işçi, 120 iş makinesi ve kamyon 24 saat fasılasız çalışıyor. Dur durak yok, 7/24 görevimizin başındayız" dedi.

Yolun karşı şeridinin çok kısa sürede bitirildiğini anlatan Bulut, "Ana arterde güçlükle çalışıyoruz. Alt yapı yenileniyor. Olmayan bölgelerde yenisi yapılıyor. Alt yapının sağlamlaştırılması için ciddi bir kazıma yapılıyor. 22 günde 5 kilometrelik 3 şeritlik yol yapılması bence tarihi bir başarı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.