Hava Durumu

Trafik magandaları iş başında!

İstanbul Sancaktepe'de trafikte bilinmeyen bir nedenden başlayan tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. Araçtan inen şahsı öldüresiye döven şahıslar olay yerinden kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafik magandaları iş başında!

Olay, Sancaktepe'de geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi. Aracıyla seyir halinde olan iki çocuk babası 30 yaşındaki Sercan T.'nin önünü şahıslar kesti. Altı şahıs, önünü kestikleri Sercan T.'yi aracından zorla çıkararak sokak ortasında darp etmeye başladılar.

Çevredeki vatandaşların gözü önünde 6 kişi tarafından dövülen Sercan T. uzun süre kendisine saldıranlara direnmeye çalıştı. Ardından 6 saldırgan, darp ettikleri adamın iddiaya göre cep telefonu, cüzdanı ve aracını aldılar. Şahıslar aracı biraz ileride bırakırken olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı Sercan T.'yi tedavi edilmek üzere Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

''BİR ANDA YOLUMU KESİP BANA SALDIRMAYA BAŞLADILAR''

Sercan T. Hastane polisine verdiği ifadesinde, "Ne olduğunu anlamadım. Bir anda yolumu kesip bana saldırmaya başladılar. Üzerimdeki telefonumu, cüzdanımı hatta arabamı bile çalıp gittiler" ifadelerini kullandı.

''BÖYLE BİR ŞEYİ NE GÖRDÜM, NE DE DUYDUM''

Yaralının anne ve babası, olaydan haberdar olduktan hemen sonra hastaneye geldiler. Baba, olayla ilgili olarak "Böyle bir şeyi hayatım boyunca ne gördüm, ne de duydum" derken, faillerin bulunması için polise şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Bu arada Sercan T.'ye saldıran şahısların polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, trafikte yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. Görüntülerde şahsı araçtan indiren şahıslar tekme tokat dövüyor. Trafikte vatandaşlar şaşkınlıkla olayı izlerken, şahıslar defalarca Sercan T.'yi yumrukluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.