Hava Durumu

Trafik magandaları suçu birbirlerine attı

Bursa'da trafikte tartıştıkları baba ve iki oğlunu bıçaklayan bir kişinin ölümüne sebep olan 3 zanlının polisteki ifadeleri sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafik magandaları suçu birbirlerine attı
Zanlıların suçu birbirlerinin üzerine attıkları öğrenildi.

Olay, dün gece merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi üzerinde meydana geldi. Bayındırlık İl Müdürlüğü'nden emekli olan inşaat teknikeri Haşim Savaş (56) iki oğluyla birlikte Beşevler Mahallesi'ndeki annesini ziyaret etmek için otomobilleriyle yola çıktı. Orhaneli Yolu'nda arkadan gelen kamyonetin sürücüsü, Haşim Savaş'tan yol istedi. Taraflar arasında yol isteme meselesinden başlayan kavga büyüdü. Kamyonetten inen 3 kişi bıçak ve sopalarla Haşim Savaş ile çocukları Ferhat ve Batuhan'a saldırdı.


BABA 'YAPMAYIN' DİYE YALVARDI


Baba Haşim Savaş'ın 'Yapmayın' diye yalvarmasına rağmen 3 gözü dönmüş maganda bıçak ve sopalarla saldırmaya devam etti. Aldıkları sopa ve bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan baba ve iki çocuğu 112 ambulansları ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 4 bıçak darbesi isabet eden 29 yaşındaki Ferhat Savaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ziraat Mühendisi olan Ferhat Savaş'ın bir bankanın Mudanya şusebinde çalıştığı öğrenildi. Yaralı baba ve diğer oğlunun tedavileri ise devam ediyor.


OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ GÖZALTINDA


Polis olayın ardından zanlılardan halıcılık yapan Abdullah M. (25) ile kardeşi Kadir M. (23) gözaltına alındı. Olaya karışan Mustafa Ç. ise firar etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçan Mustafa Ç.'yi dün yakaladı. Zanlıların emniyetteki ifadeleri sürerken suçu birbirlerinin üzerine attıkları öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI


Trafik magandalarının bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden Ferhat Savaş son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı. Mihraplı Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Ferhat Savaş'ın cenazesi Hamitler Mezarlığı'na defnedildi. Anne Sevim Savaş cenazede gözyaşlarına boğuldu. Hastanede tedavi gören Haşim Savaş ve Batuhan Savaş cenazeye katılmadı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.