Hava Durumu

Trafik magandaları tutuklandı

Bursa'da trafikte tartıştıkları baba ve iki oğlunu bıçaklayan 3 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2012 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2012 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafik magandaları tutuklandı
Olay, geçen gece merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi üzerinde meydana geldi. Bayındırlık İl Müdürlüğü'nden emekli olan inşaat teknikeri Haşim Savaş (56), iki oğluyla birlikte Beşevler Mahallesi'ndeki annesini ziyaret etmek için otomobille yola çıktı. Orhaneli Yolu'nda arkadan gelen kamyonetin sürücüsü, Haşim Savaş'tan yol istedi. Taraflar arasında yol isteme meselesinden başlayan kavga büyüdü. Kamyonetten inen 3 kişi, bıçak ve sopalarla Haşim Savaş ile çocukları Ferhat ve Batuhan'a saldırdı. Aldıkları sopa ve bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan baba ve iki çocuğu, 112 ambulansları ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 4 bıçak darbesi isabet eden 29 yaşındaki Ferhat Savaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ziraat Mühendisi olan Ferhat Savaş'ın bir bankanın Mudanya şubesinde çalıştığı öğrenildi.

Polis, olayın ardından zanlılardan halıcılık yapan Abdullah M. (25) ile kardeşi Kadir M.'yi (23) gözaltına aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan Mustafa Ç.'yi yakaladıktan sonra diğer şahıslar ile birlikte emniyette sorguladı. Adliyeye sevk edilen zanlıların suçu birbirlerinin üzerine attıkları öğrenildi. 3 kişi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, zanlılardan Abdullah M.'nin asker olduğu ve acemi birliğinden dağıtım izni için Bursa'ya geldiği bildirildi. Yapılan araştırmada Abdullah M.'nin üzerinde bıçak olmadığı, diğer iki şahsın üzerinde ise bıçak bulunduğu bildirildi. Abdullah M.'nin hüküm giymesinin ardından askerliğe devam edeceği ya da adli cezaevine gönderileceği bildirildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.