Hava Durumu

Trafikte akıl almaz cinayet

Başakşehir’de 10 Mayıs günü yol verme tartışmasında çıkan kavgada 33 yaşındaki Kaplan İşcanlı’yı çıkardıkları koltuk başlarının metal kısımları ile döverek öldürmekten aranan 2 kardeş yakalandı. 38 günlük yaşam mücadelesini kaybeden İşcanlı’nın katil zanlıları avukatlarına vekalet vermek üzere notere giderken yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafikte akıl almaz cinayet
Bahçeşehir Mahallesi’nde 33 yaşındaki Kaplan İşcanlı, 10 Mayıs 2016 günü sabahı yakıt almak için otomobiliyle, bir akaryakıt istasyonuna girdi. İstasyona giren 2 kişiyle İşcanlı arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında otomobilindeki koltuk başlıklarını söken 2 kişi İşcanlı’ya saldırdı.  Koltuk başlıklarındaki demirlerle başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan İşcanlı, kanlar içerisinde yere yığılırken saldırganlar da olayyerinden kaçtı.

Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kaplan İşcanlı, 38 gün sonra 16 Haziran 2016 günü hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kaplan İşcanlı’nın saldırıya uğrama anı kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde İşcanlı, saldırganlarla kavga ederken görülüyor. Soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen kardeşler Onur Y., (19) ve Hüseyin Y. (24), yakalandı. Oto hırsızlıktan yaralamaya kadar suç kayıtları olduğu belirtilen zanlıların İşcanlı’nın öldüğünü öğrendikten sonra avukata vekalet vermek için notere giderken gözaltına alındığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.