Hava Durumu

''Transfer için benzin lazım''

Ali Ay, sezonu ilk 10 içinde bitirmeyi hedeflediklerini ancak ligin genel gidişine göre Avrupa'ya gitmeyi bile düşündüklerini açıkladı. Başkan Ali Ay, transfer'le ilgili olarak da, "Transfer için benzin lazım. Bunları konuşmak için erken. Ay sonunu görelim ondan sonra karar veririz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Transfer için benzin lazım''

Haber ITolga ÖZTAŞI

GİDİLEBİLİR

Bursaspor Başkanı Ali Ay aylık olağan basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Üst üste iki maç kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ali Ay sözlerine, "Ekonomiden bahsetmek istemiyorum. İki haftadır galip geliyoruz. Bu işin biraz tadını çıkartalım. İnşallah bu hafta da galip gelelim ve daha da güzel bir tablo oluşur" diyerek başladı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligde bu sezon dengelerin hemen hemen eşit olduğuna vurgu yaparak, "Bütün kulüpler iyi oynuyor. Bunların arasında sıyrılıp Avrupa'ya gidilebilir de. Ligin ilk devresine değil de ikinci devresine bakmak lazım. Futbolcularımızın daha da çok çalışması lazım. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak." dedi.

BURSASPOR İYİ DURUMDA

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Bursaspor Başkanı Ali Ay, şu an için konuşmanın erken olduğunu söyledi. Ali Ay, "Transfer için benzin lazım. Bunları konuşmak için erken. Ay sonunu görelim ondan sonra karar veririz." İfadelerini kullandı. Takımdaki bazı oyunculara teklif geldiğini de belirten Ali Ay, "Teklif var. Menajerler aracılığıyla bir futbolcumuza oldu. Ama değerini bulmazsa, iyi fiyat gelmezse hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyorum." dedi. Diğer kulüplerin ekonomik durumuyla ilgili kıyaslamada bulunan Ali Ay, "Bütün kulüpler kötü durumda. Ama büyük kulüpler arasında en iyi durumda olan Bursaspor. Bu işin üstesinden geleceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.