Hava Durumu

Transferde hedef kupa maçı

Antalya'da konuşan Ali Ay, transferlerin bitişi için Gençlerbirliği ile oynanacak maçı işaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transferde hedef  kupa maçı

Haber: Tolga Öztaş

Teknik direktör Paul Le Guen'le takıma alınacak oyuncuları belirlediklerini belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Öyle tahmin ediyorum kupa maçına kadar 1 veya 2 oyuncuyla bitirmeyi düşünüyoruz" dedi

LE GUEN'LE MUTABIK KALDIK

Bursaspor Başkanı Ali Ay Antalya kampında değerlendirmede bulundu. Transfer konusunu teknik direktör Paul Le Guen ile görüştüklerini belirten Ali Ay, "Hocamızla da 2 günden beridir görüşüyoruz. Artıları, eksileri, ne yapmamız gerektiğini. Mutabık olduğumuz oyuncular var, ben sadece size bu kadarını söyleyebilirim. Onlarla ilgili çalışmalar yapılıyor, gelişmeler oldu, öyle tahmin ediyorum kupa maçına kadar 1 veya 2 oyuncuyla bitirmeyi düşünüyoruz. Alacağımız oyuncu pozisyonlarını zaten biliyorsunuz. Konuştuk, mutabakat sağladık ama iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Bana hiç isim sormayın, isimle ilgili açıklama yapmak istemiyorum. O isimler olur mu olmaz mı, politik konuşayım geldikten sonra göreceksiniz" dedi.

POKO'NUN ALTERNATİFİ VAR

Kamuoyuna isimleri yansıyan oyuncular hakkında da konuşan Ali Ay, "Poko olabilir. Poko ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ama burada biz, Bursaspor'un menfaatini düşünmek zorundayız. İstenen rakamlar var, biz onlara bir şeyler teklif ettik. Ona göre, eğer karşı taraftan olumlu bir cevap gelirse neden olmasın. Poko'nun da alternatifleri var" ifadelerini kullandı. Takımadan ayrılacak oyuncularla ilgili de görüşlerini belirten Ali Ay, "Biz, hepsiyle güzellikle ayrılmak istiyoruz onun için de ben uğraş veriyorum. Ayrılacak isimler Deniz Yılmaz, Bilal Kısa, Merter Yüce ve İsmail Konuk. Herhalde kulüp de buldular kendilerine, inşallah 1-2 hafta içerisinde karşılıklı olarak sözleşmemizi feshederiz" diye konuştu.

Delarge'ı kendi aramızda konuştuk

Takımdan ayrılması gündemde olan Dzon Delarge'ın durumuna açıklık getiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Delarge konusunu kendi aramızda konuştuk tabii ki ama Delarge biliyorsunuz bizim oyuncularımızdan bir tanesi. Şu ana kadar Delarge ismi gündemimizde yoktu" dedi. Delarge'ın son maçlarda yedek kalmasından dolayı sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle kendisine kulüp bulması halinde gönderilebileceği öğrenildi.

Harun'u sadece beğeniyorlar

Altındordu maçındaki performansıyla karşılaşmayı izleyen Juventuslu scoutların beğenisini kazanan Harun Tekin'e resmi teklifin gelmediğini ifade eden başkan Ali Ay, "Harun Tekin'i kim beğenmez ki, herkes beğeniyor ama karşılığında bir teklif yok" dedi.

Batalla'nın kalmasını istiyorum

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Pablo Martin Batalla'nın bir sezon daha takımda kalmasını isötediğini söyleyen Ali Ay, "Devre arasında Pablo ile görüşeceğimi söyledim ama Pablo dün geldi. Yani şu anda aslında görüşmenin zamanı değil. Devre arasına 1 hafta var, 1 hafta içerisinde oturur görüşürüz. Onun zamanı da önemli biliyorsunuz. Pablo bize zaten sezon başında söyledi 'Ben gitmek istiyorum' diye. Hatta anlaşırken de, 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Pablo'nun aklından geçen Arjantin'e dönüp arkadaşlarıyla beraber, amatör kümede oynayan bir takımda, kendi çıktığı bir takımda sırf hobi olarak oynamak. Oturup görüşeceğiz. Ben Pablo'nun 1 sene daha kalmasını istiyorum. Olur mu olmaz mı, kendisi karar verecek" diye konuştu.

Koç Holding'le görüşeceğim

Dün Antalya kampından ayşrılan ve Bursa'ya dönen Ali Ay Timsah Arena'nın isim hakkının satışı ile Koç Holding'le yapacağı görüşmeye de değindi. Ali Ay, "Sadece 1 tane firma değil 3-4 firma var bununla ilgili. Ali bey (Ali Koç) ile görüştük, karşılığında stat ismi mi olur diğerleri mi olur onu yarın (bugün) görüşeceğiz, yarın (bugün) belli olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.