Hava Durumu

Transferde neler oluyor!

Yeşil Beyazlılar 2018 Dünya Kupası'nda forma giymek için rekabetçi bir lige gitmesi gereken Moussa Sow'un işini bitirirken, Twumasi için de Astana'ya son teklif yapıldı. Bugün gelecek cevaba göre bu transfere de olumlu ya da olumsuz nokta koyulacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transferde neler oluyor!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'un Antalya Belek kampı dün tamamlanırken camiada tüm gözler transfere çevrildi. Kadrosundaki 4 oyuncunun biletini kesen Yeşil Beyazlılarda teknik direktör Paul Le Guen de en az 2-3 transfer yapılmasını bekliyor. Bursaspor'un ara transfer döneminde ilk takviyesi eski Fenerbahçeli Moussa Sow olacak. Yeşil Beyazlılar Sow ile 6 aylık kiralık olmak üzere 750 bin Euro maaşla prensip anlaşmasına varmayı başardı. Bu transfer artık sadece imzaya kaldı. Bu arada Moussa Sow'un neden Bursaspor'u tercih ettiği de öğrenildi. 2018 Dünya Kupası'nda yer alacak Senegal'de teknik direktör Aliou Cisse, Sow'a rekabetçi bir lige gitmesini söyledi. Katar'da kalırsa Dünya Kupası'na gidemeyecek Sow, bunun için Türkiye'ye gelmek istiyor. Burada ise sadece Bursaspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynarım diyen golcü oyuncu, en çok forma giyebileceği ekipte oynamayı düşünerek Timsah'ı tercih etti. Sow, salı günü oynanacak Gençlerbirliği maçını tribünden takip edecek.



Timsah'ın bitirmeye en yakın olduğu 2. transferi ise Patrick Twumasi... 23 yaşındaki Ganalı futbolcu ile Bursaspor anlaşma sağlamayı başardı. Ancak bu transferde en büyük engel Twumasi'nin kulübü Astana. Kazakistan ekibi aslında Bursaspor'un 1.5 milyon Euro'luk bonservisini kabul etti ama yapılan ödeme planını kabul etmiyor. Yeşil Beyazlılar parayı 4 taksitle vermek isterken, Kazakistan ekibi ise 1.5 milyon Euro'yu direkt peşin istiyor. Bursaspor bu konuda da dün akşam son kez Astana'ya teklifini iletti. Bugün gelecek cevaba göre Twumasi ya Bursasporlu olacak ya da bu defter olumsuz kapanacak. Transfere sadece 1.5 milyon Euro ayıran Timsah'ta Poko defteri de kapandı. Karabükspor'un istediği 1.5 milyon Euro Twumasi ya da başka bir kanat transferi sonrasında bütçesini aşacağı için Bursaspor bu transferden vazgeçti. Ahmed Musa konusu da aslında Sow gibi başladı. Oyuncu Dünya Kupası'nda oynayabilmek için Bursaspor'a gelecekti ancak son anda İngiltere'de kalmayı tercih etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.