Hava Durumu

Transfere terör engeli! Gelemediler...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor’da teknik heyet ve futbolcular, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bir araya gelirken, çalışmalara İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı nedeniyle uçuşları iptal edilen yeni transferler katılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transfere terör engeli! Gelemediler...
Yeni sezon hazırlıklarına Adana’da start veren turuncu beyazlı takım, Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanırken, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı sırasında uçakları havalimanına inen ve sabah uçağıyla Adana’ya gelen Renan Da Silva, Didi ve Magaye Gueye, takıma geç katıldı. Renan ve Didi, korku dolu anları takımdaki arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra, geceyi uykusuz geçirdikleri için dinlenmeye çekildi.

YENİ TRANSFERLER GELEMEDİ

Adanaspor’un yeni transferleri Brezilyalı oyuncular Rodrigo Longo Freitas (Digao) ileRonei Gleison Rodrigues’in de saldırı sırasında Adana’ya gelmek için Atatürk Havalimanı’nda bulundukları, saldırının ardından uçuşlarının iptal edildiği bu nedenle çalışmalara katılamadığı belirtildi.

İPEKOĞLU: ÜZÜCÜ BİR OLAY

Adanaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, şunları söyledi: 
"Bugün 3-4 arkadaşımız eksik antrenmana başlıyoruz. Maalesef Atatürk Havalimanı’ndaki terör olayından dolayı ulaşımla ilgili sıkıntı oldu. Arkadaşlarımız yarın sabah itibariyle aramıza katılacak. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Saldırı sırasında Didi, Magaye onun dışında 2 yeni transferimiz Roni ve Digao’da Atatürk Havalimanı’ndaydı. Onlar da dün bir otele geçti. Yeni transferlerimizin bugün bu saatlerde gelmeleri, Adana’da olmaları gerekirdi. Onlar da yarın sabah itibariyle antrenmana başlayacak. Üzücü bir olay, neresinden bakarsanız bakın çok kötü bir olay. Maalesef Türkiye’de son zamanlarda bu tür olayları yaşar olduk. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bu tür terör olaylarını yaşamayız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ancak özellikle yabancı oyuncu transferlerinde tabiki bitmesini istiyoruz ancak rakamsal bazda çok sıkıntılar var. Maalesef Türkiye deyince inanılmaz rakamlara ulaşabiliyor. Özellikle dünde gerçekleşen olay gibi terör olayları ülkemizde olduğu sürece yabancı oyuncu transferinde bir takım problemler çıkıyor."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.