Hava Durumu

Transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek İlkbahar/Yaz 2015 sezonuna geri sayım partisi önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti içerisindeki tarihi Bira Fabrikası’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2014 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2014 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transparan kıyafetiyle geceye damga vurdu
Mercedes-Benz Türk ve IMG Doğuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen “kick-off” parti ile başladı. Geceye katılan modacı tutkunları kıyafetleriyle olay oldular.

Geceye transparan model siyah kısa kesim bir kıyafetle katılan Tuğba Özay damga vurdu. İtalyan eşi Ludovic Fattizzo ile boşanma eşiğinde olan Tuğba Özay, giydiği cürektar kıyafetiyle tüm modacıları geride bıraktı. 



Tüm vücut hatları, göğüsleri ve tangası ortaya çıkan Tuğba Özay, Jonu Fui tasarımı elbiseyi eşi Fattizzo'nun aldığını söyledi. Eşiyle sorunları olduğunu ama bunun sadece iki ayrı ülkede yaşam olmasından kaynaklandığını söyleyen Tuğba Özay, İtalya'da yaşayan eşi için, 'Bizim aramızda sorun yok. Çözüm belli, ayrılmak değil ama. Ben onu seviyorum. O kedi buraya gelecek.' diyerek İtalya'nın sembolünü de gönderme yapmış oldu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.