Hava Durumu

Tren raylarında feci ölüm

MALTEPE'de arkadaşıyla tren raylarında oturan Fahri Kollik isimli bir kişiye tren çarptı. Kollik feci şekilde can verirken, arkadaşının hafif bir şekilde yaralandığı ve olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tren raylarında feci ölüm

Olay, Cevizli Tren İstasyonu yakınında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 26 yaşındaki Fahri Kollik arkadaşıyla tren rayları üzerinde oturup alkol alıyordu. O esnada iki arkadaşı fark eden makinist siren çalmaya başladı. Ancak raylar üzerinde oturan Kollik kaçamayarak Haydarpaşa-Pendik seferi yapan banliyö trenin altında kaldı. İsmi öğrenilemeyen arkadaşı ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. O sırada oradan geçmekte olan kağıt toplayıcı Vedat Marce olayı görüp yanlarında geldi. Marce yaralının yanına gelerek, 'Ambulans çağıralım mı?' diye sordu. Yaralı "Ambulans'a gerek yok" diyerek olay yerinden kaçtı. Makinist ise ifadesi alınmak üzere Maltepe Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler Kollik'in paramparça olmuş bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis inceleme yapmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle konuşarak tren seferlerini durdurdu. Olay Yeri İnceleme polisleri tarafından yapılan incelemenin ardından Kollik'in parçalanmış bedeni Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞI KAÇTI

Görgü tanığı Vedat Marce, iki arkadaşın alkollü olduklarını öne sürerek, "Bir kişi rayların üzerinde bir kişide taşın üzerinde oturuyordu. Biz çöp topluyorduk. Tren süratli geliyordu. Siren çalıyordu ancak adamlar kalkmıyordu. Bir tanesine çarptı. İkisinin yanında gittik bir tanesi zaten ölmüştü. Bir tanesi de yaralı kurtulmuştu. Ambulans çağıralım dedik, ancak aşağı doğru kaçmaya çalıştı." dedi. Polis, Kollik'in yanındaki arkadaşını bulmak için çevredeki kamera görüntülerini incelemeye alarak geniş çaplı araştırma başlattı. Polisin incelemesinin ardından yaklaşık 2 saat sonra tren seferleri normale döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.