Hava Durumu

'Triatlon'da 6. yıl heyecanı

7-8 Temmuz 2018 tarihleri arasında İznik'te 6.'sı düzenlenecek olan triatlon yarışları için hazırlıkları tamamlandı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında "Tüm sporcuları medeniyetler başkenti İznik'te yarışmaya davet ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Triatlon'da 6. yıl heyecanı

YÜZLERCE SPORCU KATILACAK
İznik'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Triatlon yarışlarında heyecan başlıyor. 7-8 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan İznik Triatlonunda yarışların başlama ve bitiş noktaları, sporcuların konaklama yerleri, güvenlik ve alınacak çeşitli tedbirler konusunda yapılan toplantıda bilgi alışverişinde bulunuldu. İznik Günbatımı Halk Plajı'nda gerçekleşecek olan yarışlara yüzlerce sporcu bekleniyor. İznik Triatlonu'nda yarışlar bu yıl 30'un üzerinde kategoride gerçekleşecek. İznik Triatlonu'nda ilk yarış 8 Temmuz 2018 Pazar günü saat 08.45 'te 'Erkekler Başlangıç' kategorisi ile start alacak.

TÜM İLÇE HALKINI ETKİLİYOR
İznik Triatlonu hakkında açıklamalarda bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Doğanın, tarihin ve medeniyetin başkenti İznik'i yaptığımız çalışmalar ile sporun da başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu kapsamda gerçekleşen onlarca sportif aktiviteden biri olan triatlon yarışlarımızı 7-8 Temmuz 2018 tarihinde federasyonumuz işbirliği ile ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Bu tür faaliyetler ilçemizin tüm kesimini dolaylı yoldan olumlu olarak etkiliyor. Ben tüm sporseverleri doğa ile iç içe bir yarış heyecanı için İznik'e davet ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.