Hava Durumu

Triatlonda gümüş madalya

TOFAŞ, lider olarak tamamlamayı kesinleştirdiği normal sezonda Best Balıkesir’i de yenmek ve taraftarlarına keyifli bir müsabaka izletmek için çaba gösterecek. Karşılaşma ASTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Triatlonda gümüş madalya
RAHAT ÇIKACAK

Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan 31’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Normal sezonu lider olarak tamamlamayı garantileyen TOFAŞ, bugün TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak müsabakada Best Balıkesir’i konuk edecek. Kırmızı Beyazlılar, liderliği garantilemenin rahatlığıyla çıkacağı müsabakada taraftarlarına keyifli bir oyun sergilemek için çaba gösterecek. Karşılaşma ASTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK YARIDA ÜSTÜNLÜK

Sezonun ilk devresini namağlup lider olarak tamamlayan TOFAŞ, Best Balıkesir’le deplasmanda oynanan karşılaşmayı 75-57’lik skorla kazanmıştı. Kırmızı Beyazlılar bugüne kadar elde ettiği 27 galibiyet ve 3 mağlubiyetle topladığı 57 puanla zirvede, Best Balıkesir ise 18 galibiyet ve 12 mağlubiyetle topladığı 48 puanla 6’ncı sırada, play-off hattı içerisinde yer alıyor. Karşılaşma öncesinde Kırmızı Beyazlılar’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.