Hava Durumu

Tribün şov dediğin böyle olur

Bursaspor taraftarı Beşiktaş ile oynanan maçta tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Bayram yerine dönen Atatürk Stadı’nda Yeşil Beyaz’a gönül verenler, 90 dakika boyunca takımlarına itici güç oldular.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tribün şov dediğin böyle olur

Sezonun en önemli maçında Bursaspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. Beşiktaş karşısında Yeşil Beyaz sevdalıları tribünleri doldurdu. Yoğun yağışa rağmen taraftarlar takımlarına büyük destek verdi. Beşiktaş taraftarının stada alınmaması nedeniyle misafir tribünü de ilk kez Bursaspor taraftarına açıldı.

HİÇ SUSMADILAR

Bursaspor Yönetimi açık kalede bulunan taraftarlar için 7 bin Yeşil Beyaz yağmurluk dağıttı. Maç öncesi ve maç sırasında yapılan atkı şov renkli görüntüler oluşturdu. Bursasporlu taraftarlar maç süresince Beşiktaş aleyhine tezahürat yaptı. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle herhangi bir olay yaşanmadı.

Kaçaklar yakalandı

Beşiktaş taraftarına kapalı olan maçta, sızma olması dikkat çekti. Maratonda maç izlemek isteyen Siyah Beyazlı taraftarlar mücadele arttıkça rengini belli ederken, tribünde bir anda sıkıntı yaşandı. Olaya güvenlik görevlileri müdahale ederken, Beşiktaşlı taraftarları stat dışına çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.