Hava Durumu

TRT'de maaş skandalına cevap geldi

TRT'nin spor spikeri Ersin Düze,n mecliste ortaya atılan astronomik maaş iddiaları ile ilgili açıklama yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TRT'de maaş skandalına cevap geldi
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel TRT spikeri Ersin Düzen'in bu sezon aldığı ücretin aylık 417 bin liraya yükseltileceğine ilişkin iddialarını meclis gündemine taşımıştı.
 
Sertel yaptığı açıklamada spor spikeri Ersin Düzen'in TRT'den geçen sezon aldığı 278 bin liralık ücretinin gündemi kısa bir süre meşgul ettiğini ve bu sezon haftada 3 güne çıkarılan Stadyum programı için Düzen'in aylık 417 bin lira alacağını iddia etti.
 
Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası Ersin Düzen resmi twitter hesabından bir açıklama yayınladı.
 
"AYLIK MAAŞIM HİÇ BİR ZAMAN 278 BİN LİRA OLMAMIŞTIR"
 
'Maaşım ile ilgili gerçeği yansıtmayan iddialar üzerine açıklamamdır' başlıklı bildiride düzen şu ifadelere yer verdi:
 
"Bu yaz olduğu gibi, bugün de maaşımla ilgili iddiaların ortaya atıldığını görüyorum. Sözü edilen rakamlar nasıl olur da bu kadar kolay yazılır, telaffuz edilir anlamak mümkün değil. Hayretle, şaşkınlıkla ve tabii ki üzüntüyle karşıladım. 7.sezonumu geçirdiğim TRT'de, aylık maaşım hiç bir zaman 278 bin TL veya 417 bin TL olmamıştır, olamaz. 417 bin TL benim yıllık gelirim dahi değilken, hatta kat kat üzerinde olmasına rağmen, aylık maaşım gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. İddiayı ortaya atan kişi veya kişiler ücretimin ne olduğunu öğrenebilecekken, tamamen farklı hesaplarla, maksatlı bir şekilde hem şahsım hem de çalıştığım kurum yıpratılmak istenmektedir. Her fırsatta şahsımdan açıklama beklenmektedir, ancak eğer ki ben ayda 417 bin TL maaş alıyorsam, iddiayı ortaya atan kişi veya kişileri bunu ispatlamaya davet ediyorum. Gerçeği yansıtmayan maaş iddiaları ve haberleri için bu açıklamamı dikkate almanızı rica ederim. Saygılarımla Ersin DÜZEN."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.