Hava Durumu

Trump'ın cinsel ilişki skandalında itiraf!

Trump'ın ilişkiye girdiği cinsel içerikli film yıldızına sus payı ödediğini itiraf eden avukatı Michael Cohen, "Sayın Trump'ı her zaman koruyacağım" şeklinde bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın cinsel ilişki skandalında itiraf!

İstifalar, seçimlerdeki Rusya parmağı gibi birçok belayla uğraşan ABD Başkanı Donald Trump, cinsel içerikli yıldızıyla ilişki yaşadığı iddiasıyla yıkılabilir. Amerikan The Wall Street Journal gazetesinin geçen ay gündeme taşıdığı haber, büyümeye devam ediyor.

AVUKAT, SUS PAYI VERDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Son olarak Trump'ın avukatı Michael Cohen, cinsel içerikli film sektöründe Stormy Daniels olarak bilinen Stephanie Clifford'a 130 bin dolar sus payı ödediğini itiraf etti.

CEBİNDEN ÖDEMİŞ

Cohen, bu parayı Trump'ın başkanlık kampanyası için yapılan bağışlardan değil, kendi cebinden verdiğinin altını çizerek, yaptığının hukuk çerçevesi içinde olduğunu belirtti.

"SAYIN TRUMP'I HER ZAMAN KORUYACAĞIM"

Haberi manşetine taşıyan CNN, Cohen'e neden parayı kendi cebinden ödediğini sordu. Avukat, "Bir şeyin doğru olmaması, size zarar vermeyeceği anlamına gelmiyor. Sayın Trump'ı her zaman koruyacağım" cevabını verdi.

O ZAMANLAR MELANİE İLE EVLİYDİ

ABD Başkanı Donald Trump'un ekibinin, 2016'daki başkanlık seçimlerinden bir ay önce, cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels'a sus payı olarak 130 bin dolar ödediği iddia edilmişti. Trump'un 2006'da cinsel içerikli film yıldızıyla cinsel ilişkiye girdiği ve şu anki eşi Melanie ile evliyken yaşadığı bu olayın ortaya çıkmaması için ödeme yaptırdığı öne sürülmüştü.

İKİ TARAF DA YALANLAMIŞTI

Daha önce iddialar sorulduğunda Beyaz Saray'dan "Bunlar eski iddialar. Seçimden önce yayımlanmış ve sert bir şekilde reddedilmişti" açıklaması gelmişti.

10 Ocak'ta açıklama yayımlayan Stormy Daniels da kendisiyle ilgili bütün iddiaları yalanlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.