Hava Durumu

Trump'ın 'gizemli' korumasının sırrı çözüldü!

ABD'de Donald Trump'ın başkanlık yemini ettiği 20 Ocak Cuma günü çekilen ve halen tartışılan bir görüntünün sırrı çözülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın 'gizemli' korumasının sırrı çözüldü!

Trump'ın başkent Washington caddelerinde eşi Melania ve oğulları Barron ile birlikte yürüyerek halkı selamladığı sırada ABD Başkanı'nı koruyan gizli servis ajanlarından birinin görüntüsü çok tartışıldı. Sosyal medyada büyük tartışma yaratan videodaki korumanın kollarının protez olduğu ve gerçek elleriyle silah tuttuğu iddiası; o günden bu yana hem ABD kamuoyunda, hem de uluslararası basında geniş yankı uyandırdı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, ABD'li ajanın kollarının protez olduğunu savunurken; bazı izleyiciler ise videonun ilerleyen bölümünde korumanın sağ el baş parmağını hareket ettirdiğinin görüldüğüne dikkat çekti.

Tartışılan olayın şimdi de yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde konvoydaki araçların arasından geçen korumanın, her iki elini de kullanarak paltosunun önünü iliklemeye çalıştığı görülüyor.

ABD'deki çok sayıda haber sitesi de bu görüntüleri yayımlayarak, söz konusu korumanın kollarının protez olduğuna dair iddiaların gerçek dışı çıktığının ispatlandığını öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.