Hava Durumu

Trump'ın mikrofonu açık kalınca

ABD Sahil Güvenlik Akademisi mezuniyet töreninde ABD Başkanı Trump'a bir kılıç hediye edildi. Güvenlik Bakanı John Kelly, Trump'a dönerek, "İsterseniz o kılıcı basının üzerinde kullanabilirsiniz efendim." diyerek espri yaptı. Trump da gülerek, "Evet" diye karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın mikrofonu açık kalınca

ABD basının sürekli kendisini hedef aldığına dikkat çeken Trump, "Tarihte hiçbir politikacıya daha kötü ve adaletsiz olunmadı." ifadesini kullandı.

Yeni mezun öğrencilere, eleştirilerin kendilerini yıldırmaması gerektiğini belirten Trump, şunları kaydetti: "Saldırılar sizi daha da güçlendirmeli. Eleştiriler sizi asla yıldırmasın. Doğrularınızdan asla vazgeçmeyin. Ben Washington medyasına ve özel çıkar gruplarına hizmet etmek için seçilmedim. Ben bu ülkenin unutulmuş kadın ve erkeklerine hizmet etmek için başkan oldum."

'İSTERSENİZ O KILICI BASININ ÜZERİNDE KULLANABİLİRSİNİZ'

Yeni mezun öğrenciler tarafından Donald Trump'a kılıç hediye edildi. Trump, kılıcı alarak poz verdi. Ardından yerine oturduğu sırada yanında bulunan İç Güvenlik Bakanı John Kelly, Trump'a dönerek, "İsterseniz o kılıcı basının üzerinde kullanabilirsiniz efendim." diyerek espri yaptı. Trump da gülerek, "Evet" diye karşılık verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.