Hava Durumu

Trump'tan Türkiye'ye yine tehdit!

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'yle ilgili yeni bir tweet daha atarak küstahça tehditler savurdu. Trump, "Türkiye Kürtlere ateş açmaması gerektiğini tümüyle anlıyor, yoksa geniş çaplı yaptırımlar uygularım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'tan Türkiye'ye yine tehdit!

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin ABD ve Rusya ile ayrı ayrı yaptığı anlaşmaların ardından Suriye'deki durumu değerlendiren yeni tweet attı.

Daha önceleri de Türkiye'ye yönelik olarak küstahça tehditler savuran Trump, "Türkiye, oldukça yakın bölgelere gitmek için Güvenli Bölge diye bilinen yerden çekilmekte olan Kürtlere ateş açmaması gerektiğini tümüyle anlıyor. İhlal halinde geniş çaplı Yaptırımların dayatılacağını tekrarlamama gerek yok. İyi gidiyor! IŞİD'i Kürtler emniyete alırken Türkiye de yedek destek olarak hazır..."

"... ABD'nin refahı Kasım 2016'dan beri Trişyonlarca Dolar kazandı. Tüm diğerleri aşağı gitti. Bizim gücümüz ekonomiktir, yeniden inşa edilen Ordumuzu kullanmak zorunda kalmamızdan önce çok daha iyi bir alternatiftir. Petrol güvenceye alındı. Askerlerinizi bölgeyi terk etti ve başka yerlere gitmek için Suriye'den ayrılıyor."

"Sonra EVE GELİYORLAR! Bizim orada sadece 30 günlüğüne olmamız gerekiyordu, bu 10 yıl önceydi. Bu 20 yıldır Ortadoğu'yu yanlış adlandıran uzman kılıklı salaklar anlaşmadan ne elde ettiğimizi sorduğunda, basitçe diyorum ki, PETROL, ASKERLERİMİZİ EVE GERİ GETİRİYORUZ, IŞİD EMNİYETE ALINDI!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.