Hava Durumu

Trump'tan yeni tweet

ABD Başkanı Donald Trump, eski FBI direktörü James Comey'in yeni kitabında yer alan iddialara cevap verdi. Trump, "James Comey kanıtlı bir 'sızdırıcı' ve yalancı. Washinton'da hemen hemen herkes onun kovulana kadar yaptıkları nedeniyle kovulması gerektiğini düşünüyordu. Gizli bir bilgi sızdırdı ve bu nedenle soruşturulmalı" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2018 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'tan yeni tweet

Eski FBI Direktörü James Comey'in kaleme aldığı ve önümüzdeki salı günü piyasaya sürülecek olan 'Daha Yüksek Bir Sadakat' (A Higher Loyalty) adlı kitap şimdiden ABD gündemine damga vurdu. Comey, Trump ile arasında geçen ve 2013 yılında Trump'ın Moskova'da bir grup seks işçisi ile ilişkiye girdiğini gösterdiği iddia edilen video hakkında konuşmasını aktardı.

Eski FBI direktörü James Comey, 2016 yılında ABD başkanlık seçimlerindeki Rusya müdahalesi suçlamaları konusunda ABD Başkanı Donald Trump ile arasında geçen çok ilginç bir konuşmayı aktardı. Trump'ın Comey ile bu konu hakkında konuşmasının nedeni, Moskova'da Trump'a ait olduğu iddia edilen bir video bulunduğu iddiasının FBI dosyası içinde yer alması...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.