Hava Durumu

TSK Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3055 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TSK Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor.

Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3055 oldu.

DÜN ERDOĞAN SÖYLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün katıldığı Ankara Arena'da Hak-İş tarafından düzenlenen, "Uluslararası 7. Kadın Emeği Buluşması"nda "Afrin'deki gelişmeler hamdolsun bize bir şeyi gösterdi. Bu millet güçlü, vasıflı bir millet. Bu millet bir olunca, beraber olunca, iri olunca, diri olunca, kardeş olunca neler yapabileceğini ortaya koyuyor. Şu anda 2 bin 960 terörist etkisiz hale geldi. İnşallah bu akşama kadar o 3 bini aşar. Dağ taş demeden Mehmed'imiz, Mehmetçik'imiz ilerlemeye devam ediyor. Afrinli kardeşlerimiz istiyoruz ki bir an önce vatanlarına, evlerine dönsünler. Nasıl Cerablus'ta döndüyseler... 140 bin kişi döndü. İşte biz buyuz ya. Biz işgalci değiliz. Bizde her şeyden önce merhamet var. Çünkü biz merhamet dininin mensuplarıyız." demişti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.