Hava Durumu

TSK'dan flaş açıklama: PKK'nın üst düzey yöneticisi öldürdü!

TSK'nın açıklmasına göre Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen PKK'lılar arasında örgütün lojistik sorumlusu Hasan Çakmak da bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TSK'dan flaş açıklama: PKK'nın üst düzey yöneticisi öldürdü!

TSK'dan yapılan açıklamaya göre Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülen PKK'lılar arasında örgütün lojistik sorumlusu Hasan Çakmak da bulunuyor.

DELİL KARAKOÇAN KOD ADLI HASAN ÇAKMAK ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyine, 13 Temmuz 2018 tarihinde yapılan hava harekatında bölücü terör örgütünün lojistik sorumlusu Delil Karakoçan kod adlı Hasan Çakmak'ın da aralarında bulunduğu 3 terörist, silah, mühimmat ve uyuşturucu madde alışverişi esnasında etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

KANDİL, ŞIRNAK VE SİİRT KIRSALINDA 9 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ile Şırnak'ın Uludere ve Siirt'in Eruh ilçesi kırsalındaki terör hedeflerine 17, 18 ve 19 Temmuz'da hava harekatları düzenlendi. Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Kandil ile Şırnak ve Siirt kırsalındaki terör hedeflerine yönelik hava harekatlarında, 9 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.