Hava Durumu

TSK'dan son dakika açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın daveti üzerine ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ve Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasımov'un katılımlarıyla Antalya'da üçlü toplantı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TSK'dan son dakika açıklaması

TSK'dan yapılan açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın daveti üzerine, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ve Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasımov'un katılımıyla 07 Mart 2017 tarihinde Antalya'da üçlü bir toplantı düzenlenmiştir" denildi.

Suriye ve Irak'taki bölgesel güvenlik sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunun kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Toplantıda; taraflar başta Suriye'de faaliyet gösteren tüm terör örgütleriyle mücadelede gelinen son durum olmak üzere, Suriye ve Irak'taki bölgesel güvenlik sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca önümüzdeki dönemde tüm terör örgütleri ile daha etkin mücadele edilebilmesi maksadıyla, 3 ülke silahlı kuvvetleri arasındaki istenmeyen olayların önlenmesi kapsamında alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilmiştir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.