Hava Durumu

TÜFAD'dan örnek seminer

Bursa Şubesi'nin gerçekleştirdiği seminer teknik direktör Ümit Turmuş'un programıyla start alırken, Bursaspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ümit Şengül'ün uygulama teknikleri sunumuyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TÜFAD'dan örnek seminer

TURMUŞ TECRÜBELERİNİ ANLATTI
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi'nin 2018-2019 sezonu planlama semineri dün gerçekleştirildi. Nilüfer'deki İbrahim Yazıcı Stadı'nda yapılan organizasyon sabah saat 10.00'da Göztepe, Altay, Antalyaspor, Ankaragücü ve Sakaryaspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapan Ümit Turmuş'un "Futbolda İnovasyon" semineriyle start aldı. Bursalı antrenörlere ardından değişen oyun kurallarıyla ilgili bilgiler verildi. Seminerde 12.00 ile 14.00 arasında öğle yemeği arası verilirken bu arada da Bursalı antrenörler kendi aralarında bilgi alışverişinde bulundu.

GENÇ TİMSAHLAR SAHAYA ÇIKTI
Öğle arasının ardından ilk olarak Bursaspor'un son 2 sezondaki zor zamanlarında ateşten gömleği giyen ve takımı kümede tutan Mustafa Er'in "Kriz Yönetimi" semineri olacaktı. Ancak genç adamın ayağını kırması sebebiyle organizasyona katılamadığı ve özür mesajı ilettiği bildirildi. Er'in katılamaması üzerine Bursaspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ümit Şengül'ün 15.00-16.00 arasında "Altyapı Çalışmaları ve Antrenör ile Kulüpler İşbirliği", 16.00-19.00 saatleri arasında ise "Uygulama Teknikleri" kapsamında Timsah'ın altyapı oyuncuları ile saha içinde çalışma teknikleri semineri yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.