Hava Durumu

Tuğba Özay'dan çok konuşulacak tek gecelik ilişki çıkışı

Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan Tuğba Özay, "Tek gecelik ilişki yaşar mısınız?" sorusuna "Bedenim dudaklarım kıymetli. Herkes dokunamaz" şeklinde cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2018 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğba Özay'dan çok konuşulacak tek gecelik ilişki çıkışı

Geçtiğimiz yıl Survivor'da boy gösteren isimlerden Tğba Özay, Posta gazetesine verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Karşı cinsle yaşadığı ilişkilerde oldukça iddialı olduğuna dair iddialı açıklamalarda bulunan Özay, "Tek gecelik ilişki yaşar mısınız?" sorusuna "Sadece aşık olduğum insanla öpüşebilirim. Dudak yoluyla, nefes yoluyla enerjiler birbirine geçiyor. Niye başkasının kötü enerjisini içime alayım ki! Tek gece onunla, tek gece bununla, tek gece şununla... Hayırdır ya! Benim ruhum, benim bedenim, benim dudaklarım ve benim saçlarım çok değerli. Herkes dokunamaz" cevabını verdi.

İşte Tuğba Özay'la yapılan röportajdan bir kesit;

- Yaş aldıkça ne değişti hayatınızda? 20'li yaşlarınızı özlediğiniz oluyor mu?

Özel biriyim ben. 4-5 yaşında bile olgun ve derin düşünebiliyordum. 20'lerimde de, hatta daha küçükken de şu anki Tuğba Özay gibiydim. Sadece zamanla daha güçlü bir kadın oldu.

- Neden sizi kimseyle ele ele göremiyoruz?

Hiçbir zaman göremezsiniz. "Beni el ele göreceğiniz insan eşim olacak" demiştim. Aynen öyle oldu. Onun öncesinde de ilişkilerim oldu ama basın beni hiçbir zaman öyle iki günde aşık oldum deyip ortaya çıkan kadın olarak görmedi. Eski eşimi bile evlenmemizin iki hafta öncesine kadar gizledim. Bu saklamak değil sakınmak.

- Şu an hayatınızda aşk var mı?

Hayır. Kendimi işime adadım. Hayat sadece ilişki veya cinsellik yaşamaktan ibaret değil.

- İlişkilerinizde temel sorun ne oluyor?

Beni bir tek eski eşim çok güzel taşıdı. Bence taşımak çok önemli.

- Tek gecelik ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tek gecelik ilişki tek gecelik haz bence. Sadece aşık olduğum insanla öpüşebilirim. Dudak yoluyla, nefes yoluyla enerjiler birbirine geçiyor. Niye başkasının kötü enerjisini içime alayım ki! Tek gece onunla, tek gece bununla, tek gece şununla... Hayırdır ya! Benim ruhum, benim bedenim, benim dudaklarım ve benim saçlarım çok değerli. Herkes dokunamaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.