Hava Durumu

Tüm Bursa sizinle

Tahincioğlu Basketbol Ligi play off yarı final 3. maçında Anadolu Efes'e mağlup olan TOFAŞ, serinin 4. maçına çıkıyor. Seride 2-1 önde olan Bursa ekibi kazandığı takdirde adını final etabına yazdıran takım olacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tüm Bursa sizinle

HABER I Özgün DOĞAN I

ADINI FİNALE YAZDIRACAK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçında TOFAŞ, bugün Anadolu Efes'e konuk olacak. Saha avantajıyla başladığı serinin ilk iki maçını taraftarının coşkulu desteğiyle 91-63 ve 89-82'lik skorlarla kazanan ancak deplasmanda oynadığı üçüncü maçı 94-88 kaybederek seriyi noktalayamayan Bursa temsilcisi, bugün oynanacak maçtan galibiyetle ayrılıp İstanbul'da adını son 2'ye yazdırmaya çalışacak. Mavi Yeşillilerde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ivan Paunic dışında eksik oyuncu bulunmazken, Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 18.15'te başlayacak maç beIN SPORTS HD 3'ten naklen yayınlanacak.

LİGE YAKIŞAN MAÇLAR

İstanbul da oynanan karşılaşmada rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Mavi Yeşillilerde deneyimli çalıştırıcı Orhun Ene maç sonunda açıklamalarda bulundu. Kazanmak için yeterli olan oyunu oynayamadıklarını söyleyen Ene, "Rakibimiz daha iyi oynadı ve maçı kazanmayı hak etti. Daha iyi başlayabilirdik. Üçüncü periyot biraz daha ribauntlara destek olması için Berkan'ı oyuna aldık. Neticesinde Anadolu Efes çok kaliteli bir takım. Biliyorlar ki her oynadıkları maç onlar için şu anda final maçı. Türkiye ligine yakışan bir basketbol olduğunu düşünüyorum. İnşallah bir maç kazanıp finale çıkan takım biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.