Hava Durumu

Tüm gelirler Bursaspor'un

Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında konuşan Başkan Recep Altepe, "Stat bittiğinde tüm gelirler Bursaspor'a kalacak" dedi. Altepe, inşaata maddi gelir için stat kapılarının isim hakkını satışa çıkarttı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tüm gelirler Bursaspor'un

Büyükşehir Belediyesi'nin mayıs ayı olağan meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena Stadı'nın 1. ve 2. bodrum katlarında ticari alanların kiraya verilmesiyle ilgili rapor oyçokluğuyla kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu çalışmayla devam eden inşaatın bundan sonraki harcamaları için gelir sağlanacağını ifade ederek, "Stat bittiğinde tüm gelirler Bursaspor'a kalacak" dedi.

ELLERİNİ AÇIP DİLENMEMELİLER

Stadyum ile ilgili gelir kazanmak adına yapılan çalışmaların Bursaspor Kulübü'ne katkı sağlayacağını kaydeden Altepe, "Bu yatırımların hepsi Bursaspor'a gidecek. Önümüzdeki aylarda sene sonuna kadar bitmesi gerekiyor. Çatıya 22 milyon TL ödeme yaptık. Bunlara bir miktar katkı sağlamak için alt dükkanların kiralanmasını istiyoruz. Kapıların da isim hakkını kiraya vererek 20 milyon TL kâr etmeyi planlıyoruz. Kulüp elini açıp para dilenmemeli. Kimsenin borç vereceği bir takım değil Bursaspor, en kaliteli dünya kulüplerinden biri olmalı" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.