Hava Durumu

Tuncay Şanlı 9 kişi ile tarih yazdı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Tuncay Şanlı'nın çalıştırdığı Sakaryaspor, Tarsus İdman Yurdu deplasmanına konuk oldu. Yeşil siyahlılar 9 kişi tamamladığı maçı 3-2 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuncay Şanlı 9 kişi ile tarih yazdı!
Tuncay Şanlı'nın yeni takımı Sakaryaspor, ligin 13. haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'yla karşı karşıya geldi.
İlk yarı oyunun kontrolünü ele alan Sakaryaspor adeta kendi sahasında oynar gibi rahat oynadı ve rakibe pozisyon vermedi. 41. ve 43. dakika Zafer Aydoğdu ve Hüseyin Altuğ Taş'ın golleriyle 2-0 öne geçen Sakaryaspor ilk devrede bir çok pozisyondan da yararlanamadı.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Tarsus İdman Yurdu 51. dakikada aradığı golü Alper Yener'le buldu. 62. dakikada Altuğ Taş'ın oyundan atılmasının ardından Tarsus İdman Yurdu Sakaryaspor kalesini baskı altına aldı.

76. dakikada yine Alper Yener'in attığı golün ardından morallerin düştüğü Sakaryaspor mücadeleyi bırakmadı. Mücadelenin devamın baskısını arttıran Sakaryaspor, maçın sonbölümlerine doğru rakip kalede bir çok pozisyona girdi. Attığı kafa golleriyle tanınan Zafer Aydoğdu, 90+2'de sahneye çıkarak attığı kafa golüyle takımını galibiyete taşıdı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta gelecek hafta Sakaryaspor, Bayrampaşa'yı ağırlayacak. Tarsus İdman Yurdu, Darıca Gençlerbirliği'ne konuk olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.