Hava Durumu

Türbe yolunda inanılmaz kaza:5 ölü,23 yaralı

KAHRAMANMARAŞ'tan Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde bulunan Ökkeşiye Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan midibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıktı ve taklalar atarak tarlaya devrildi. Midibüsün hurdaya döndüğü kazada, araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu 1'i çocuk 5 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türbe yolunda inanılmaz kaza:5 ölü,23 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde Kahramanmaraş-Osmaniye karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'ndeki Ökkeşiye Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan 57 yaşındaki Bekir Yüzgeç yönetimindeki 46 KT 218 plakalı midibüs, Çakallı mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı ve takla atarak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Ters dönerek duran midibüsteki bazı kişiler yola savrulurken, bazı yolcular ise aracın altında kaldı. Kazada sürücü Bekir Yüzgeç ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 1'i çocuk, 4 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

YARALILAR GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada yaralananların bir bölümü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Midibüsün altında kalarak sıkışan yaralılar ise itfaiye erleri ve güvenlik güçlerinin çalışması ile güçlükle kurtarıldı ve tedavi için hastanelere taşındı. Kazada ölen 5 kişinin cesetleri, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

KAYMAKAM OLAY YERİNE GELDİ

Öte yandan, kaza haberini alan Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Kahramanmaraş Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ile İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.Ölü ve yaralıların kimliklerinin tespitine çalışan güvenlik güçleri, kazaya ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.