Hava Durumu

Turisti kafasına kayak sopasıyla vurup yaraladı

Uludağ'da, bir kayak işletmecisi ile turist arasında kavga çıktı. İşletmeci, turisti kafasına kayak sopasıyla vurup yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2013 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Turisti kafasına kayak sopasıyla vurup yaraladı

Mısır'dan İstanbul'a gelen 105 kişilik grup, hafta sonu tatilini fırsat bilerek Uludağ'a çıktı. Uludağ'da bir kayak işletmecisinden saat 14.30'a randevu alan grup, zamanında gelmedi. İşletmeci ile tekrar anlaşarak jet skiye binerek kaymaya başladılar. İşletmeci ile turist arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmayla başlayan olayda işletmeci kayak sopasıyla Mısırlı turistin kafasına vurdu. Kavga daha fazla büyümeden önlenirken, olay yerine gelen ambulans hastaya müdahaleyi yaptı.

Grubun jet ski yapacağını ifade eden turistlerin rehberi Seyran Tepe, "Bir arkadaşımıza daha önce jet ski kullandığı için izin vermediler. Beni dinlemediler. Sonra benim misafirim sinirlendi. Geri çekilin falan yaptı. Bir anda kavga çıktı. Turist misafirimize bir kayak sopasıyla vurdular. Kadınlara bile vurdular" dedi.
Grupla birlikte gelen Mehmet Aydın ise, "Her şey güzel giderken tatsız bir olay yaşadık. 20 kişi birbirine girdi. Kimin ne olduğunu tam anlayamadık" şeklinde konuştu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.