Hava Durumu

Türk basketbolu için gurur gecesi!

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Real Madrid ve CSKA Moskova, 2018-2019 sezonunun en büyüğü olmak için sahneye çıkacak. Fenerbahçe-Efes maçı bugün 19.00, CSKA Moskova- R.Madrid karşılaşması ise bugün 22.00'de oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk basketbolu için gurur gecesi!

Basketbol Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde merakla beklenen Dörtlü Final heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. İspanya'da düzenlenecek ve 3 gün sürecek organizasyonun ilk gününde saat 19.00'da iki Türk temsilcisi Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes finale çıkmak için kozlarını paylaşacakken bir diğer yarı final müsabakasında ise saatler 22.00'yi gösterdiğinde son şampiyon Real Madrid ile CSKA Moskova finalist olmak için yarışacak.

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanacak maçın galibi, 19 Mayıs'ta finalde Türkiye'yi temsil edecek. Final maçının, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yıldönümüne denk gelmesi dikkati çekiyor. Turnuvanın 3.'lük müsabakası ise yine 19 Mayıs'ta oynanacak. Diğer yandan Fenerbahçe , Avrupa kupalarında daha önce 14 kez karşılaştığı Anadolu Efes'e sadece 3 defa kaybetti. Ayrıca Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Joffrey Lauvergne ile Luigi Datome, bu maçta forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.