Hava Durumu

Türk devinden Putin'e sürpriz mektup

Yıldızlar Holding, Rusya'ya yapacağı yatırım için Rusya Devlet Başkanı Putin'e mektup yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk devinden Putin'e sürpriz mektup
Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Rusya'danhaber beklediklerini, kendilerine Türk personel çalıştırma imkanı tanındığında bu ülkeye planladığı 200 milyon dolarlık yatırıma devam edeceklerini açıkladı.
 
Dünya'nın haberine göre, Türkiye'nin büyük sanayi gruplarından Yıldızlar Holding, Rusya'ya yapacağı yatırım için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Vladimiroviç Putin'e mektup yazdı.
 
Mektup şimdi Rusya Başbakanı Medvedev'in önünde. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Rusya'dan haber beklediklerini, kendilerine Türk personel çalıştırma imkanı tanındığında bu ülkeye planladığı 200 milyon dolarlık yatırıma devam edeceklerini açıkladı.
 
Yıldız Entegre'nin Kartepe tesisleri 500 bin m2 alan üzerine kurulu. 4200 m3/gün üretim kapasitesi ile dünyada tek çatı altındaki en büyük MDF üretim kompleksi. Bu komplekste, MDF, MDFlam, suntalam, laminant parke, MDF kapı, boyalı MDF, MDF boy kapak, kapak paneli, emprenye edilmiş dekor kağıdı ve tutkal üretiliyor. Evlerde kullanılan, kapı, pencere ve parkelerin önemli bir kısmını Yıldız Entegre üretiyor.
 
Geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla 3.3 milyar liralık ciroya ulaşan Yıldızlar Holding orman ürünleri, gübre sanayi, demir-çelik, kimya ve gübre sanayiinde üretim yapıyor. Ayrıca liman işletmeciliği ve deniz taşımacılığı yapıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.