Hava Durumu

Türk Futbolu'nun köklü takımına kayyum tehlikesi

Türk futbolunun efsane kulüplerinden Samsunspor, başkan adayı çıkmaması nedeniyle kulübe kayyum atanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Futbolu'nun köklü takımına kayyum tehlikesi

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamayınca bir hafta sonraya ertelenmişti. Bugün günü çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongrede tekrar başkan adayı çıkmazsa Samsunspor yönetimine kayyum atanacağı belirtildi. Takımın antrenmanında açıklamalarda bulunan Tarık Özdal, şu anki durumda herhangi bir başkan adayının gözükmediğini, saat 15.00'de yapılacak kongrede de başkan adayı çıkmadığı takdirde Samsunspor'u kötü günlerin beklediğini ifade etti.

"KAYYUMLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİRİZ"

Başkan adayı çıkmadığı takdirde takıma kayyum atanacağını vurgulayan Özdal, "Hepimiz gelişmeleri üzüntü ile takip ediyoruz. Şu ana kadar olumlu bir şey göremedik. İnşallah bugün yapılacak kongrede bir şeyler olur. Samsunspor'a sahip çıkma adına kimler elini taşın altına koyacak diye bir umutla bekliyoruz. Süreç çok kötü bir şekilde ilerliyor. Yasalar ne emrediyorsa o yapılacak. Durum mahkemeye kadar gider diye zannediyorum. Düşünmediğimiz, arzu etmediğimiz 'kayyum' denen bir atamayla karşı karşıya kalınabilir. Bu zamana kadar bunu kimse düşünmedi. Yasaya da baktık, bu sefer de yönetime sahip çıkılmadığı takdirde işin hukuki boyutları böyle devreye girecektir. Son dakikaya kadar umudumuz var. Genel kurula kadar göreve talip olunabiliyor. Eskiden genel kuruldan 1 gün yapılıyordu. Artık salonda da yönetime talip olanlar liste sunabiliyor. Zaten sportif anlamda sıkıntılı günler yaşıyoruz, bir de idari anlamda sıkıntılı günlere düşersek, Karadeniz'in incisi Samsunsporumuza hiç yakışmaz. Yıllarca verilen emekler boşa gitmiş oldur. Kayyum durumuna düşmek, bizi fazlasıyla üzer. Bugün yapılacak kongreyi bir umutla bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.