Hava Durumu

Türk futbolunun lokomotifi

Organizasyonda konuşan Bursaspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ümit Şengül, "Bursaspor için Türk futbolunun lokomotifi diyebiliriz. Zaten her kategoride şu anda milli takım düzeyinde oyuncularımız var. Bu sayıyı daha da artıracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk futbolunun lokomotifi

Haber ITolga ÖZTAŞI

SÜRPRİZ HEDİYE VERDİ

Türkiye'nin en iyi altyapısına sahip olan Bursaspor'un U-21, U-19 ve U-17 takımlarına moral yemeği düzenlendi. Alpay Et Mangal'da düzenlenen organizasyona Yeşil Beyazlılar'ın U-21, U-19 ve U-17 takımlarının tüm oyuncuları ve teknik heyetinin yanı sıra Bursaspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Ümit Şengül ile basın mensupları katıldı. Düzenlenen organizasyon için Ümit Şengül, Alpay Et Mangal sahibi Harun Alpay'a Bursaspor forması hediye ederken, Harun Alpay ise Ümit Şengül'ün yer aldığı Timsah'ın eski takım fotoğrafını hediye etti.

ÜRETEN KULÜP OLDUK

Organizasyon sonrası açıklamalarda bulanan Ümit Şengül, " Alpay Et Mangal sahibi Harun Alpay'a çok teşekkür ederim. Bursaspor'u seven insanları görmek beni çok mutlu ediyor. Biz büyük bir camiayız. Bursa-spor'a layık iyi bireyler, iyi futbolcular yetiştirmek ana hedefimiz. Biz yıllardır üreten bir kulüp olduk. Türk futbolunun lokomotifi diyebiliriz. Zaten her kategoride şu anda milli takım düzeyinde oyuncularımız var. A Milli Takım'da Bursaspor'dan yetişmiş 5 oyuncunun olması çok güzel. İlerleyen dönemde bu sayıyı artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.