Hava Durumu

Türk futbolunun tarihi kulübü çok zor günlerden geçiyor

Küme düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Manisaspor'da maddi sıkıntılar nedeniyle antrenman sahası bile sulanmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk futbolunun tarihi kulübü çok zor günlerden geçiyor

2. Lig'de yeni sezona eksi puanlarla başlamasının yanı sıra Makukula'dan dolayı küme düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Manisaspor, 10 Haziran pazar günü yapılacak kongrede yeni başkanını seçmeye hazırlanırken, yönetim büyük bir skandala imza attı. Geçiş sürecinde yapılması gereken rutin işler aksayınca, kulüp bir büyük zarara daha uğradı. Mevcut yönetim, yaklaşık bir ay önce 19 Mayıs Stadyumu'nda personel ile yaptığı görüşmede, maaşların ödenemeyeceğini bildirdi.

ÇİMLER HİÇ SULANMADI

Yönetimin işten ayrılma talebini reddeden kulüp personeli, kongreyi bekleyeceğini ifade etti. Bunun üzerine yönetim de personele kongreye kadar izin verdi. Bu gelişmenin ardından personel izne çıkınca, Tarık Almış Spor Tesisleri'nin zemini bakımsız kaldı. Günde üç defa sulanması ve üç günde bir defa biçilmesi gereken tesis zemini, bakımsızlıktan perişan vaziyette. Siyah-beyazlı ekipte gerek altyapı gerekse A takımın idman yaptığı tesisteki çimler yandı, kullanılmaz hale geldi. 10 Haziran'da gelecek yeni yönetim, maddi sıkıntıların arasından sıyrılıp, personele ödeme yapacak, tesislerin eski seviyeye gelmesini sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.