Hava Durumu

Türk gemisi ile Yunan savaş gemisi çarpıştı

Ulaştırma Bakanlığı: Ege'de Midilli açıklarında çimento yüklü bir Türk gemisi Yunan savaş gemisi ile çarpıştı. Her iki gemide de batma tehlikesi yok.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk gemisi ile Yunan savaş gemisi çarpıştı

Ulaştırma Bakanlığı, "Ege'de Midilli açıklarında çimento yüklü bir Türk gemisi Yunan savaş gemisi ile çarpıştı. Her iki gemide de batma tehlikesi yok." açıklamasında bulundu.

YUNANİSTAN'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Yunanistan Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, bir Türk ticari gemisinin Yunanistan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir gemiyle temas ettiği belirtildi.

Yunanistan Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklama, "Karmate" isimli bir Türk ticari gemisinin Yunanistan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir devriye gemisine temas edip bölgeden uzaklaştığı belirtildi. Midilli açıklarında sabah saat 04.00 sularında meydana gelen olayda bir maddi hasar olmadığı ifade edildi. Olaydan sonra geminin Türkiye karasularına girdiği açıklandı.

Olayın nasıl geliştiği hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Ancak Yunan savaş gemisi Türk ticaret gemisini engelleyemedi. Yunan medyasında olay geniş yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.