Hava Durumu

Türk güzellik kraliçesinin sağlık problemi şoke etti!

Türkiye turizminin tanıtım yüzü olarak yakında ülkemize gelecek olan 2018 İngiltere Güzellik Kraliçesi Alisha Cowie'nin, yıllardır hastalıkla mücadele ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk güzellik kraliçesinin sağlık problemi şoke etti!

19 yaşındaki İngiltere Güzellik Kraliçesi Alisha, 4 yıldır yaşadığı bir problemle ilgili çok samimi bir itirafta bulundu. İnsanlarla birebir iletişime geçtiğinde sorun yaşamadığını belirten genç manken, birden fazla kişiyle konuşmak zorunda kalınca büyük bir problem yaşadığını itiraf etti. Genç manken, "Böyle durumlarda konuşmalar bana sadece gürültü gibi geliyor ve hiçbir anlam çıkaramıyorum" dedi.

Alisha, "Rüzgarlı havalarda dışarıya çıktığımda tamamen sağır gibi hissediyorum, duyamıyorum" diye konuştu. Alisha Cowie, rock müzik gibi yüksek sesli konserlere gidemediğini de sözlerine ekledi. Genç manken, yarışmada jüri üyelerinin söylediklerini duymakta zorluk çektiğini ve onlardan nazik şekilde söylediklerini tekrar etmelerini istediğini itiraf etti.

Alisha,"İnsanlara söylediklerinizi tekrar eder misiniz diye sormak çok utanç verici bir durum" şeklinde açıklamada bulundu. Alisha, duyma sorununun 15 yaşında başladığını anlattı. Doktora gittiğini ve sorun çıkmadığını ama daha sonra bu problemin büyüdüğünü ve gitgide duymakta güçlük çekmeye başladığını ifade etti

İngiltere Güzellik Kraliçesi ve model Alisha Cowie Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir manken. Çünkü İngiltere'de 2018 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olan 19 yaşındaki Alisha Cowie, 14-19 Mayıs tarihleri arasında Dalaman bölgesinde yapılacak olan Türkiye turizmi tanıtım filmlerinin çekiminde tanıtım yüzü olacak. Projenin ana sponsoru olan YDA Dalaman Havalimanı ve organizasyonu düzenleyen İngiltere'deki tur şirketi Eco Travel, bu sayede bölgenin etkin bir tanıtımının yapılabilmesini amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.