Hava Durumu

"Türk kadını olmak istiyorum"

Bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde 'Caroline' karakteriyle ünlenen Alman oyuncu Wilma Elles, hayalinin Türk kadınını canlandırmak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Türk kadını olmak istiyorum"

Bir dönemin fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de 'Caroline' karakteri ile hayatımıza giren Alman oyuncu Wilma Elles, hayalinin Türk kadınını canlandırmak olduğunu söyledi.

Bu yıl 55'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya'ya gelen Alman oyuncu Wilma Elles, kariyeri ile ilgili en büyük hayalini açıkladı. Güzel oyuncu, hayalinin Türk kadınını canlandırmak olduğunu açıkladı.

"AKSANIMI DÜZELTİP TÜRK KADININI OYNAMAK İSTİYORUM"

Şimdiye kadar Rus, Alman, İngiliz, ABD'li kadını oynadığına değinen Wilma Elles, Türk kadınını oynamak istediğini belirtti. Bu amaçla aksan öğreneceğini kaydeden Wilma Elles, Türkçe bildiğini fakat aksan olarak sorun yaşadığını anlattı. Elles, "Aksanımı düzeltip Türk kadınını canlandırmayı hayal ediyorum. Yapımcı ve yönetmenlere de buradan seslenmiş olayım. Türk kadını oynamak benim için çok önemli" diye konuştu.

"HAYRANLARIYLA BULUŞACAĞI GÜNÜ İPLE ÇEKİYOR"

Yeni dizi ve sinema projeleri olduğunu, çalışmaların devam ettiğini de vurgulayan Elles, hayranlarıyla beyaz perdede buluşacağı günü iple çektiğini söyledi.

"ÇOCUKLARIMIN OYUNCU OLMASINI ÇOK İSTERİM"

Milat Aristo Kerem ile Melodi Bita Oleka'nın oyuncu olmasını çok istediğini belirten Elles, "Onlar oyunculuğu seçerse iyi bir anne olduğumu hissedeceğim. Çünkü bir şeyler vermişim diyebileceğim" dedi. Ailesinde farklı meslek dallarında kişiler olduğunu anlatan Elles, "Milat ve Melodi benimle birlikte set set geziyor. Onlar sahne tozuna alışık. Gelecekte ne iş yaparlar şimdiden kestiremiyorum. Fakat oyuncu olmalarını çok isterim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.