Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Kızılayı'ndan Bursalılara aşure ikramı

Türk Kızılayı Bursa Toplum Merkezince muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılayı'ndan Bursalılara aşure ikramı

Hacivat Mahallesi muhtarlığı önünde düzenlenen etkinlikte çok sayıda vatandaşa aşure ikram edildi. Aşure dağıtımına Bursa Toplum Merkezi Yöneticisi Esra Aruk ve Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ile birlikte Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çalışkan ,Genç Kızılay Üniversiteliler Başkanı Akif Emre Aktaş, Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr Nihat Çakır da katıldı.

Mahalle muhtarlığını da ziyaret eden Gürkan Kızılay'ın insanların yalnızca zor anlarında değil güzel günlerinde de yanlarında bulunduklarını dile getirdi.

Toplum Merkezi ile Suriyelilere Destek

Davut Gürkan ve beraberindekiler aşure ikramının ardından Toplum Merkezi'ni ziyaret etti.Uluslararası Kızılhaç-Kızılay Dernekleri Federasyonu ile Türk Kızılayı arasında gerçekleştirilen Uluslararası Yardım Çağrısı kapsamında hayata geçirilen Toplum Merkezleri' nden biri olan Hacivat Mahallesi'ndeki merkezi gezen Gürkan, yönetici Esra Aruk'dan eğitimlerle ilgili bilgi aldı.

Özellikle Suriyelilerin eğitim aldığını hatırlatan Aruk yetişkinler için düzenlenen el sanatları kurslarının yanısıra çocuklara yönelik düzenlenen ders programlarını anlattı. El sanatları kurs sınıflarını ve çocuk dostu alanları gezen Gürkan merkezdeki katılımcılarla da sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.