Hava Durumu

Türk sporu Ömer'e ağlıyor...

Erzurum'da bir yıldır lenf kanseri tedavisi gören buz hokeyi lisanslı sporcusu ve antrenörü Ömer Kantar, 25 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk sporu Ömer'e ağlıyor...
Erzurum Gençlik Spor Buz Hokeyi Kulübü sporcusu ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Buz Hokeyi Antrenörü Kantar, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Kantar, burada hayatını kaybetti.
      
Kantar'ın cenazesi, Uzundere ilçesi Sapaca mahallesinde öğle namazına müteakip, kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de katıldı.

BAKAN KILIÇ'TAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Erzurum Gençlik Spor Buz Hokeyi Kulübü sporcusu ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü buz hokeyi antrenörü Ömer Kantar'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
      
Bakan Kılıç, taziye mesajında, bir yıldır yakalandığı lenf kanseriyle mücadele eden 25 yaşındaki Kantar'ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Genç yaşta vefat eden Erzurumlu sporcumuz merhum Ömer Kantar'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve ülkemiz spor camiasına başsağlığı dilerim" ifadesini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.