Hava Durumu

Türkeş'ten Muharrem İnce için ezber bozan yorum

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile girdiği polemikle adından söz ettiren AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için "Çok iyi performans gösteriyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkeş'ten Muharrem İnce için ezber bozan yorum

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. 24 Haziran seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adaylarını "Kanlı, canlı ve heyecanlı" şeklinde tanımlayan Türkeş, Meral Akşener ve Muharrem İnce'nin performansını değerlendirdi.

"MUHARREM İNCE ÇOK İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERİYOR"

Akşener için, "Meral Hanım erkek siyasetine dahil olmaya çalışıyor. Daha farklı bir siyaset yapması lazım ki yapamıyor" diyen Türkeş, Muharrem İnce için ise, "Çok iyi bir performans gösteriyor. Ama, 'Ben Türkiye yöneteceğim' diyen Cumhurbaşkanı adayı, 'bizi seçin biz yönetmeyeceğiz, biz eskiye döneceğiz' diyor" şeklinde konuştu.

"BAHÇELİ, KENDİ ADAYLARINI UYARSIN"

Bahçeli'nin "AK Partili milletvekillerini uyarıyorum" sözlerine tepki gösteren Türkeş, "Geçen gün Bahçeli elleri titreyerek bağrıyor kürsüden 'AK Parti adaylarını uyarıyorum' diye. Sayın Bahçeli senin MHP adaylarını uyarman lazım, sahada yanlış bilgiyi veren onlar." dedi.

"7 HAZİRAN'DA KOALİSYON KURULSAYDI..."

Türkeş, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti-MHP koalisyonunu istediğim için partiden dışlandığını belirterek, "7 Haziran'da AK Parti-MHP koalisyonu kurulsaydı, belki de 15 Temmuz olmazdı" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.