Hava Durumu

Türkiye 10'u alkışlıyor!

Arjantinli krampon maçı 1 asist, 7 orta, 4 top çalma, 9 ikili mücadele kazanma istatistiğiyle tamamladı. 34 yaşındaki futbolcu 11,5 kilometre koşarak bu alanda da zirvede yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye 10'u alkışlıyor!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BASMADIK YER BIRAKMADI

Bursaspor'un süper starı Pablo Martin Batalla, Kayserispor maçında sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesi mest etti. Bir süredir sakatlıklarla boğuşan ancak takıma döndüğü andan itiba-ren farkını rakiplerine hissettiren Arjantinli krampon 34 yaşında olmasına karşın Kayserispor mücadelesinde sahada forma giyen tüm futbolculardan daha fazla mesafe kaydetti. Toplamda 11,5 kilometre koşan Batalla sahada adeta basmadık yer bırakmadı. Bogdan Stancu'ya verdiği milimetrik asist ise Arjantinli yıldızın klasını konuşturduğu dakikaydı.

İSTATİSTİKLERDE DE ZİRVEDE

Önünde rakip oyuncular olmasına karşın Batalla'nın aşırtarak yaptığı asist, yorumcular tarafından haftanın en iyi hareketlerinden biri olarak kabul edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Pablo Martin Batalla, mücadeleyi 7 orta, 4 top çalma, 1 asist, 9 ikili mücadele kazanma istatistiği ile tamamladı. Maçın en önemli oyuncusu olan Pablo Martin Batalla Bursaspor'da bu sezon forma giydiği 20 maçta 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Batalla'nın oynamadığı toplam 4 maçtan Bursaspor sadece Beşiktaş karşısında 1 puan çıkarabilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.