Hava Durumu

Türkiye Avusturya'ya konuk oluyor

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Viyana'da Avusturya ile karşılaşacak. Ernst Happel Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı, Polonyalı hakem Pawel Gil yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye Avusturya'ya konuk oluyor
Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlık maçında yarın deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak müsabakayı, Polonya Futbol Federasyonundan Pawel Gil yönetecek.

Milli maçta Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ile Marcin Borkowksi yapacak. Bartosz Frankowski ise müsabakada dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

EURO 2016'ya, elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay-yıldızlı ekip, finallere hazırlık kapsamında oynadığı üç maçta Katar'ı deplasmanda, İsveç'i Antalya'da aynı sonuçla 2-1 yendi, Yunanistan ile İstanbul'da golsüz berabere kaldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milliler, maç öncesi son çalışmasını bu akşam, müsabakanın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda yapacak. Terim, idman öncesi statta basın toplantısı düzenleyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.