Hava Durumu

Türkiye bu cani futbolcuyu konuşuyor!

TFF 2. Lig'in 24. haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Sakaryaspor maçında ortalık karıştı. Amedsporlu futbolcu Mansur Çalar, Sakaryaspor maçına elinde gizlediği jiletle çıkıp rakip takım futbolcularını yaraladı. Sakaryasporlu futbolcular, maç sonrası Mansur Çalar'dan şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye bu cani futbolcuyu konuşuyor!

TFF 2. Lig'in 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Sakaryaspor'da kaptan Ferhat Yazgan, Hacı Ömer Doğru, Dilaver Güçlü ve Tevfik Köse, kolları ve boyun bölgelerinden jiletle yaralandı.

Maçtan sonra skandalın boyutu paylaşılan fotoğraflarla gözler önüne serilirken, sağlık raporu alan Sakaryasporlu dört futbolcu daha sonra polis merkezine giderek avukatları eşliğinde ifade verdi.

Futbolcular, başta jiletle yaralama olayını gerçekleştiren Mahsur Çağlar olmak üzere Amedsporlu bazı diğer futbolcular ile maçın hakemi Ferhat Kestalıoğlu'ndan şikayetçi oldu.

MAÇ BAŞLAMADAN RAKİBİNİN KALÇASINA BATIRIYOR
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Amedspor'un 72 numaralı futbolcusu Mansur Çağlar'ın elindeki cismi Sakaryaspor kaptanı Ferhat Yazgan'ın kalçasına batırdığı gözüküyor. Sakaryaspor'un bu görüntülerle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek şikayetçi olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.