Hava Durumu

Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında önceki gün oynanan karşılaşmanın 59. dakikasında, yardımcı hakem Tarık Ongun'a Sarı Kırmızılı taraftarlar tarafından yabancı madde yağdı...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor

YABANCI MADDE YAĞDI

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı 0-0 eşitlikle tamamlandı ancak yaşanan olayların tartışması bitmedi. İki takımın temsilcileri karşılaşma sonunda yaptıkları açıklamalarda öncelikle hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirdi. Ancak dev derbi mücadelesine damgayı ise 59. dakikada yaşanan olay vurdu. Sarı Kırmızılı takım Hasan Ali'nin eline çarpan top sonrası penaltı bekledi. "Devam" kararının gelmesinin ardından ise Galatasaray taraftarı pozisyona yakın yardımcı hakem Tarık Ongun'un üzerine yabancı madde yağdırdı. Tarık Ongun yüzüne ve sırtına isabet eden yabancı maddelerin ardından bir anda yere yığıldı.

FENERLİLER YARDIM ETTİ

Atılan maddeler sebebiyle yardımcı hakeminin oyuna devam edemediğini gören Cüneyt Çakır maçı durdurdu ve Tarık Ongun'u yanına çağırdı. Cüneyt Çakır'ın "İyi misin?" sorusuna "İyiyim" diyen Ongun ardından yerden kalkarak Çakır ile konuştu. Diyalogların ardından Tarık Ongun tedavi bile istemeden kısa bir süre sonra yerine döndü ve maç kaldığı yerden devam etti. Ayrıca atılan maddeler nedeniyle yerde kalan Ongun'a Galatasaraylı oyuncular yerine Fenerbahçeli Ozan Tufan ve Hasan Ali Kaldırım'ın yardıma gitmesi de dikkat çeken detaylardan oldu. Eğer Tarık Ongun yerden kalkmasaydı ve maçı yönetemeyeceğini bildirseydi mücadele tatil edilecekti.

Dakika 59

Atılan maddeler nedeniyle yerde kalan Ongun'a Galatasaraylı oyuncular yerine Fenerbahçeli Ozan Tufan ve Hasan Ali Kaldırım'ın yardıma gitmesi de dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.