Hava Durumu

Türkiye finallerine 'Yıldırım' düştü

Son maçta Erdemlispor'u 2-0 mağlup ederek A Grubu'nu lider tamamlayan Yıldırım Belediyespor U19 Futbol Takımı, U14 ve U17 takımlarının ardından Bursa'yı şampiyonada temsil etmeye hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2017 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2017 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye finallerine 'Yıldırım' düştü

Play-off A Grubu'nda mücadele eden Yıldırım Belediyespor U 19 Futbol Takımı, 5. hafta karşılaşmasında Erdemlispor'u 2-0'la geçerek grubu lider tamamladı. Atıcılar'da oynanan ve ilk düdükten itibaren oldukça çekişmeli geçen mücadelede Lacivert Turkuazlılar, ilk yarıda penaltıdan Tolga'nın ayağından bulduğu golle soyunma odasına önde giden taraf oldu. İkinci 45 dakikada da etkili olan Yıldırım Belediyespor, Erdemlispor'un 10 kişi kalmasıyla oyunda üstünlüğünü artırdı.

BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

2. devrede Burak'ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkaran Yıldırım Belediyespor, karşılaşmayı 2-0 kazanırken puanını 11'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturarak Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde U14 ve U17 futbol takımlarının ardından Yıldırım'ı ve Bursa'yı temsil etmeye hak kazandı. Play-off grup müsabakalarında çıktığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alan Lacivert Turkuazlılar, attığı 9 golle grupta en golcü takım olma başarısını gösterirken, mağlubiyetle tanışmadan hedefine ulaşmış oldu.

Yıldırım Belediyespor U19 Futbol Takımı'nı kazandığı şampiyonluktan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Spora yaptığımız yatırımın meyvelerini hedeflerimize ulaşarak topluyoruz. Yerelde yakalanan başarıların Türkiye Şampiyonası'nda da tekrarlanacağına olan inancım tam" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.