Hava Durumu

Türkiye günlerce onu konuşmuştu... 'Eşimle ilişkisi var' deyip öldürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihardan vazgeçirip iş bulduğu Vezir Çatraş, eşiyle ilişkisini olduğunu öne sürdüğü DJ Celal Doğancık'ı boğarak öldürüp evi yaktığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye günlerce onu konuşmuştu... 'Eşimle ilişkisi var' deyip öldürdü

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde geçtiğimiz Pazar gecesi saat 02.00 sıralarında bir evden dumanlar yükselmesi üzerine hemen itfaiyeye haber verildi. Poliste olay yerine gelerek çevre önlemi aldı. İtfaiye yangını söndürdüğünde içerde ev sahibi eğlence mekanlarında DJ'lik yapan Celal Doğancık'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Doğancık'ın cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları incelemede, cesedin boğazında boğulma izlerine rastladı. Doğancık öldürüldükten sonra ev yakılmıştı.

Bu bilgiler üzerine Sultangazi Araştırma Büro Amiriliği ekipleri harekete geçti.

Polis yaptığı araştırmada, Celal Doğancık'ın Vezir Çatraş'la husumet içinde olduğunu belirledi. İddiaya göre; Çatraş, eşiyle ilişkisi olduğunu söylüyor ve Doğancık'ı tehdit ediyordu. Polis, kamera görüntülerinden de olay günü Çatraş'ın yanındaki bazı kişilerle ev bölgesinde olduğunu belirledi.

Yapılan tespitlerin ardından ekipler harekete geçti. Düzenlenen operasyonda Vezir Çatraş, N.Ç ve A.Ç gözaltına alındı. Vezir Çatraş, emniyette cinayeti itiraf etti. Eşiyle ilişkisi olduğu için cinayeti işlediğini söyledi. 3 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

ERDOĞAN İNTİHARDAN VAZGEÇİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Aralık 2015 günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçerken, bir vatandaşın intihar girişiminde bulunduğunu görmüş ve makam aracını durdurarak intihar girişimini sonlandırmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, çalıştığı tekstil atölyesinden işsiz kalmış ve maddi zorluk içine girmişti. Bu nedenle eşi ile arasında geçimsizlik başlamıştı. Bu nedenlerle köprüye çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kendisine bir kamu kurumunda iş bulunmuştu.

Vezir Çatraş'ın eşi, geçtiğimiz Nisan ayında çocuklarını evde bırakarak kayıplara karıştığı haberleri medyada yer almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.